Orari dhe Aktivitetet e Shkollës

Termi i parë

Shtator: 16, 23, 30

Tetor:     7, 14, 21, 28 (Halloween Party)

Nëntor:  4, 11, 18

Termi i dytë

Dhjetor: 2, 9, 16 (Christmas Party)

Janar:    5, 12, 19, 26

Shkurt:  2, 9, 23 

Termi i tretë

Mars:    1, 8 - Festa e 7-8 Marsit, 15, 22, 29

Prill:       5, 26 

Maj:       3, 17, 31

Qershor: 7, Piknik me 14