Shkolla nuk mund të ketë qënë e sukseshme pa punën dhe përkushtimin e njerëzve që nga themelimi në 2006. I falenderojmë nga zemra për gjithcka. 

Bordi Themelues 2006

Albana Orgocka, Rolanda Dhimitri, Fatmir Beja, Gentiana Pambuku, Enkelejda Kapia, Adrian Papandile, Oltiana Mara, Agron Gjerasi

 

Grupi Organizues

Adrian Papandile, Enkelejda Kapia, Agron Gjerasi, Albana Orgocka, Pandi Dhima, Stefan Kochi, Fatmir Beja, Vilma Simeqi, Arben Malaj

 

2006-2007

Kordinatore: Enkeleida Kapia

Mësuesit: Vjollca Avrami, Vilka Markovic, Myzafere Ormenaj, Iljana Kule, Vilma Simeqi

 

2007-2008

Kordinatore: Blerina Omari

MësuesitVjollca Avrami, Vilka Markovic, Myzafere Ormenaj, Iljana Kule

 

2008-2009

Kordinatore: Roza Mija

Mësuesit: Vjollca Avrami, Nikoleta Shala, Myzafere Ormenaj, Iljana Kule

 

2009-2010

Kordinatore: Myzafere Ormenaj

Mësuesit: Vjollca Avrami, Kreshnik Bushati, Blerina Rista, Iljana Kule

 

2010-2011

Kordinatore: Elisabeta Nasi

MësuesitVjollca Avrami, Kreshnik Bushati, Fiona Minga

 

2011-2014

Kordinatore: Migen Hasanaj, Stefan Kochi

Mësuesit: Vjollca Avrami, Genti Rapi, Tedja Kokoneshi, Bashkim Braho, Arber Muhameti, Ada Kadiu

 

2014-2015

Kordinatore: Enkelejda Mano

Mësuesit: Vjollca Avrami, Anila Bylyshi, Ada Kadiu, Bashkim Braho

 

2015-2016

Kordinatore: Vjollca Avrami

Mësuesit: Anila Bylyshi, Bashkim Braho, Ada Kadiu, Brikene Gjini, Justi Fishta, Alba Bizhoti

 

2016-2017

Kordinatore: Vjollca Avrami

Mësuesit: Bashkim Braho, Alba Bizhoti, Argita Domazeti, Silvana Lika, Daniela Field, Vilma Cako