Vallja

 Këtë vit Profesor Bashkim Braho po u mëson fëmijëve 2 valle: Vallen e Minushit, dhe Vallen e Tropojës.  

Please reload

Vallja e Tropojës - Bashkimi Dance Recordings
00:0000:00
Vallja e Rugovës - Bashkimi Dance Recordings
00:0000:00
Pogonishte - Bujar Qamili
00:0000:00
Dua Mëngjeset e Majit -
00:0000:00
Valle
press to zoom
Shfaqje
press to zoom
Valle
press to zoom
Valle ne klas
press to zoom
Femijet e shkolles
press to zoom
Profesori dhe valltaret
press to zoom
Valle ne Halloween
press to zoom
Valle per festa
press to zoom
Relaxim pas valles
press to zoom
1/1